Audicien Terneuzen

Een audicien in Terneuzen die naar uw wensen luistert

Puur vakmanschap. Daar begint het bij. Dat beseft het team van Schelfhout maar al te goed.

Als audicien in Terneuzen vinden we het dan ook heel belangrijk om aandachtig te luisteren naar de noden en wensen van onze klanten. Hierbij geven we met alle plezier advies op maat.

Een breed assortiment aan hoortoestellen? Omdat ’t hoort!

Zodra uw gehoor het een beetje laat afweten, wilt u uiteraard zo snel mogelijk worden geholpen. Niet alleen met de meest kwalitatieve producten, maar ook met een prima service. Waarom? Omdat het zo hoort.

Daarom bent u altijd van harte welkom om te kiezen uit een breed assortiment aan hoortoestellen en in-ears. Hierbij begeleiden we u met gericht advies, zodat u een hoortoestel vindt dat het best bij uw levensstijl past.

Audicien Terneuzen
Abel Schelfhout

Reken op een kwaliteitsaudicien voor uw hoortest

Bent u op zoek naar een betrouwbare audicien voor uw gehoortest? Dan bent u bij het enthousiaste team van Schelfhout aan het juiste adres.

Wij beschikken over heel wat expertise om u de beste oplossingen aan te reiken. Zo kunt u weer genieten van uw favoriete rapper, popmuzikant of componist. Klinkt dat als muziek in uw oren?

Bescherming? Daar hebben wij wel oor naar!

Heeft u soms of vaak te maken met een luidruchtige omgeving? Dan heeft u ongetwijfeld behoefte aan een kwalitatieve gehoorbescherming. Die maken we volledig op maat, zodat u uw dagelijkse activiteiten voortaan kunt uitvoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het oplopen van blijvende gehoorschade.

Ook voor in-ears, oordoppen, muziekfilters en oplaadbare hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Zelfs met bluetooth. Aarzel niet om te informeren naar de verschillende mogelijkheden.

Audicien Terneuzen
Schelfhout voor oog en oor Terneuzen

Op weg naar een beter gehoor

Beter horen begint bij Schelfhout in Terneuzen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of hoormeting via ons contactformulier.

Onze zaak is prima bereikbaar. Er is voldoende mogelijkheid om te parkeren voor de deur. Bovendien is er een gehandicaptenparkeerplaats.

Heeft u nog extra wensen? Dan horen we het wel!

Contact

Axelsestraat 43
4537 AB Terneuzen

0115 – 617886
schelfhout@oogenoor.eu