Audicien Terneuzen

Hoortoestellen

Het goed afstellen van een hoortoestel vraagt veel vakmanschap, aandacht en tijd. Ik neem veel tijd om meerdere malen samen met de klant de afstelling te verfijnen.

Het is voor mij een uitdaging om te proberen het geluid zo goed mogelijk te versterken en de bijgeluiden tot een minimum te beperken. Dit vraagt tijd en goed kunnen luisteren naar de specifieke situatie van de klant.

HoorProfs vakaudicien

Als het om uw gehoor gaat kunt u het best terecht bij de HoorProfs vakaudiciens. We nemen de tijd voor u, we geven een eerlijk advies en we werken samen met alle zorgverzekeraars.
Bij een HoorProfs vakaudicien zit u altijd goed!
Audicienregister
Elacin hoorbescherming

Hoorbescherming

Wat betreft gehoorbescherming ben ik ervaringsdeskundige. Gaat het om luisteren of juist om muziek maken of om bescherming tegen lawaai, ik doe een voorstel dat past bij uw vraag.

Passie & beroep

Met mijn achtergrond en opleiding als drummer en sounddesigner weet ik als geen ander hoe belangrijk goed geluid en geschikte gehoorbescherming is.

Mijn ICT-opleiding vormde hiermee een mooie combinatie om me te specialiseren in hoortoestellen, hoorbescherming en In-ears. Werken met geluid is mijn passie en ook nog mijn beroep.

Bij ons draait alles om persoonlijk toegepast vakmanschap, waarbij we met plezier alle nodige tijd voor u nemen onder het genot van een kopje koffie of thee

Een greep uit onze merken

Contact

Axelsestraat 43
4537 AB Terneuzen

0115 – 617886
schelfhout@oogenoor.eu