visufit

Een oogmeting door gediplomeerde opticiens

Omdat een nieuwe bril begint bij een goede oogmeting, nemen we daar uitgebreid de tijd voor, zodat u op een ontspannen manier tot het beste resultaat kunt komen. Als we daarna samen besproken hebben welke Zeissglazen u het best passen, maken we een foto met de Visufit van Zeiss. Deze maakt m.b.v 9 camera's een 180 graden beeld zodat wij zeer precies uw nieuwe glazen kunnen inmeten. Zo doen we er alles aan om u het ultieme kijkcomfort te laten ervaren.

Alle prijsklassen

Laat u verrassen door monturen in alle prijsklassen die allemaal iets bijzonders hebben.

TBL voor Website
titanium

Maatwerk

Ons hart gaat ook sneller kloppen van de nieuwste ontwikkelingen zoals de kunststof of de titanium geprinte bril. Dit is natuurlijk maatwerk, soms maakt Coert een bril helemaal zelf met de hand, speciaal voor die ene klant.

afpaskruk

De afpaskruk

Bij ons gaat niemand de deur uit zonder op de speciale “afpas-kruk” gezeten te hebben. De bril moet goed zitten!

Eventueel ook in combinatie met een hoortoestel.

Onze visie

Kijken met een scherpe blik en luisteren door goed te horen.

Een goede oogmeting door een gediplomeerd opticien en contactlensspecialist.

Lenzen

Breed scala

Wij hebben een breed scala aan lenzen. Zo bieden wij dag- en maandlenzen voor zowel enkelvoudige, cilindrische en multifocale correcties, in diverse prijsklassen. Ook is het mogelijk om maatwerklenzen te kiezen als uw ogen iets meer nodig hebben dan de standaard lens. Harde lenzen geven het beste zicht en zijn een voordelige oplossing. In onze aparte contactlensruimte kunt u in alle rust lenzen uitproberen.

Ultiem comfort

Omdat u een contactlens verdient die ultiem comfort en zicht biedt, verkopen wij de kwaliteitscontactlenzen van gerenommeerde merken.

Dankzij de unieke siliconenhydrogel kunt u deze lenzen de hele dag dragen, zelfs in omgevingen met wat drogere lucht. Tijdens de proefperiode gaan we samen met u op zoek naar de meest comfortabele oplossing.

Nachtlenzen

Draagt u het liefst overdag geen lenzen, dan zijn nachtlenzen wellicht een optie. De voordelen van deze lenzen zijn dat uw ogen 's nachts worden gecorrigeerd zodat u overdag scherp ziet. U kunt overdag alles doen zonder rekening te moeten houden met een contactlens of bril.

Maak gerust een afspraak voor een oogmeting en/of een nieuw montuur.

Indien nodig komen we bij u thuis.

Contact

Axelsestraat 43
4537 AB Terneuzen

0115 – 617886
schelfhout@oogenoor.eu