Een nieuw geluid

Met mijn achtergrond en opleiding als drummer en sounddesigner weet ik als geen ander hoe belangrijk goed geluid en geschikte gehoorbescherming is.

Mijn ICT-opleiding vormde hiermee een mooie combinatie om me te specialiseren in hoortoestellen, hoorbescherming en In-ears. Werken met geluid is mijn passie en ook nog mijn beroep.

abel_handtekening

 

Onze hoortoestellen zijn

ongehoord klein!

Hoortoestellen

Het goed afstellen van een hoortoestel vraagt veel vakmanschap, aandacht en tijd. Ik neem veel tijd om meerdere malen samen met de klant de afstelling te verfijnen.

Het is voor mij een uitdaging om te proberen het geluid zo goed mogelijk te versterken en de bijgeluiden tot een minimum te beperken. Dit vraagt tijd en goed kunnen luisteren naar de specifieke situatie van de klant.

Hoorbescherming

Wat betreft gehoorbescherming ben ik ervaringsdeskundige. Gaat het om luisteren of juist om muziek maken of om bescherming tegen lawaai, ik doe een voorstel dat past bij uw vraag.

HoorProfs vakaudicien

Als het om uw gehoor gaat kunt u het best terecht bij de HoorProfs vakaudiciens. We nemen de tijd voor u, we geven een eerlijk advies en we werken samen met alle zorgverzekeraars.
Meer weten? Loop gewoon even bij ons binnen.
Bij een HoorProfs vakaudicien zit u altijd goed!
Audicienregister

Een aantal innovatieve merken

Bij ons draait alles om persoonlijk toegepast vakmanschap, waarbij we met plezier alle nodige tijd voor u nemen onder het genot van een kopje koffie of thee

Neem contact op

Team

coert

Omdat ik zowel visueel als auditief ben ingesteld, heb ik de keuze gemaakt voor “oog” en later ook voor “oor”. Een gedegen oogmeting staat bij mij hoog in het vaandel.

Met mijn 39 jaar ervaring in het vak, vind ik de montuurkeuze nog altijd een uitdaging. Daarnaast ondersteun ik Abel omdat ik ook audiospecialist ben. Met zijn zessen hebben we enthousiast gewerkt om deze winkel te realiseren. Ik ben trots op ons leuke team.

ellen

Coert en ik zijn privé al 40 jaar samen en hebben 3 zonen. ook werken we al 2 jaar samen. We hebben een fijn team waarin we elkaar mooi aanvullen. Ik word erg blij van de manier waarop wij samenwerken en dat uitstralen naar onze klanten.

U kunt mij tegenkomen in de winkel voor de verkoop, vaak krijgt u mij aan de telefoon. Eigenlijk ben ik er verantwoordelijk voor dat alles gesmeerd verloopt, ik ben zeg maar de “regelnicht”.

abel

Mijn muziek- en ICT-opleiding vormden een mooie combinatie om me te specialiseren in hoortoestellen, hoorbescherming en in-ears. Werken met geluid is mijn passie en ook nog mijn beroep.

Ik heb verschillende systemen van in- ear monitors, speciaal voor muzikanten, met diverse of meerdere speakers ingebouwd. Voor mensen die naar muziek willen luisteren werk ik met heel fijne, op maat gemaakte doppen.

esther

Per 1 december 2015 ben ik in het optiekvak aan het werk gegaan. Daarvoor stond ik 20 jaar voor de klas op een basisschool. Werken met en voor mensen is mijn passie en in de optiek komen al mijn interesses samen. In juni 2019 heb ik het opticiendiploma gehaald.

U vindt mij vaak in de winkel waar ik kleine reparaties doe of een bestelling verwerk. Ook help ik u graag in de meetruimte of met het vinden van een passend montuur. 

 

monique

Als administratief medewerkster werk ik al 12 jaar in dit bedrijf. Vaak krijgt u mij aan de telefoon. Na 14 jaar in het bankwezen ben ik hier met veel plezier komen werken.

Binnen Schelfhout voor oog en oor ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Als gediplomeerd opticien werk ik in dit bedrijf. Een geweldig, veelzijdig beroep. Op modisch gebied kan ik u helpen met het kiezen van een montuur en op technisch gebied kan ik u adviseren over de glastypes en uw bril monteren, repareren en afstellen. U kunt bij mij ook terecht voor een oogmeting en ik help u graag als u contactlenzen wilt proberen. In onze aparte contactlensruimte kan ik u in alle rust hierover uitleg geven en met u oefenen. 

Pricavyverklaring | Disclaimer | © 2019 Schelfhout Oog & Oor