Duurzame productie

buffel

Wij werken veel met mooie, natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hout, leisteen, leer, buffelhoorn en biologisch afbreekbaar kunststof. Waar mogelijk gaan we voor duurzame materialen of duurzame productie processen.

Regelmatig is dit maatwerk, soms maak ik een bril helemaal zelf met de hand, speciaal voor die ene klant.

Maatwerk

titanium

Ons hart gaat ook sneller kloppen van de nieuwste ontwikkelingen zoals de kunststof of de titanium geprinte bril. Wij verkopen deze, dit is natuurlijk maatwerk.

Alle prijsklassen

Laat u verrassen door monturen in alle prijsklassen die allemaal iets bijzonders hebben. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor merkbrillen vanaf 199 euro inclusief (enkelvoudige)glazen.

afpaskruk

Bij ons gaat niemand de deur uit zonder op de speciale “afpas-kruk” gezeten te hebben. De bril moet goed zitten! Eventueel ook in combinatie met een hoortoestel.

 

bekijk ook de audicienpagina

Lenzen

Lenzen

Bij Schelfhout voor oog en oor heeft een breed scala aan lenzen. Wij bieden dag- en maandlenzen voor zowel enkelvoudige, cilindrische en mulitfocale correcties. In onze aparte contactlensruimte kunt u in alle rust lenzen uitproberen.

Omdat u een contactlens verdient die ultiem comfort en zicht biedt, verkopen wij de kwaliteitscontactlenzen van gerenommeerde merken. Dankzij de unieke siliconenhydrogel kunt u deze lenzen de hele dag dragen.

Bij alle lenzen wordt gebruik gemaakt van een exclusieve technologie. Deze technologie met gecombineerde materialen bieden u een unieke, comfortabele kwaliteitslens die een hoge mate van zuurstof doorlaatbaarheid heeft en ervoor zorgt dat het oog op natuurlijke wijze vochtig blijft.

Designroom

Boven hebben we nog een aparte design-room voor de design monturen en monturen die we samen met de klant volledig op maat en naar wens samenstellen. Hier kunt u ook een totaalbeleving op maat krijgen met beeld en geluid, wat u ziet/hoort met/zonder bril of hoorapparaat. De mogelijkheden zijn oneindig.

Een aantal innovatieve merken

Maak gerust een afspraak voor een oogmeting en/of een nieuw montuur. Indien nodig komen we bij u thuis.

Neem contact op

Team

coert

Omdat ik zowel visueel als auditief ben ingesteld, heb ik de keuze gemaakt voor “oog” en later ook voor “oor”. Een gedegen oogmeting staat bij mij hoog in het vaandel.

Met mijn 39 jaar ervaring in het vak, vind ik de montuurkeuze nog altijd een uitdaging. Daarnaast ondersteun ik Abel omdat ik ook audiospecialist ben. Met zijn zevenen hebben we enthousiast gewerkt om deze winkel te realiseren. Ik ben trots op ons leuke team.

ellen

Coert en ik zijn privé al 40 jaar samen en hebben 3 zonen. We hebben een fijn team waarin we elkaar mooi aanvullen. Ik word erg blij van de manier waarop wij samenwerken en dat uitstralen naar onze klanten.

U kunt mij tegenkomen in de winkel voor de verkoop, vaak krijgt u mij aan de telefoon. Eigenlijk ben ik er verantwoordelijk voor dat alles gesmeerd verloopt, ik ben zeg maar de “regelnicht”.

abel

Mijn muziek- en ICT-opleiding vormden een mooie combinatie om me te specialiseren in hoortoestellen, hoorbescherming en in-ears. Werken met geluid is mijn passie en ook nog mijn beroep.

Ik heb verschillende systemen van in- ear monitors, speciaal voor muzikanten, met diverse of meerdere speakers ingebouwd. Voor mensen die naar muziek willen luisteren werk ik met heel fijne, op maat gemaakte doppen.

esther

Per 1 december 2015 ben ik in het optiekvak aan het werk gegaan. Daarvoor stond ik 20 jaar voor de klas op een basisschool. Werken met en voor mensen is mijn passie en in de optiek komen al mijn interesses samen. In juni 2019 heb ik het opticiendiploma gehaald.

U vindt mij vaak in de winkel waar ik kleine reparaties doe of een bestelling verwerk. Ook help ik u graag in de meetruimte of met het vinden van een passend montuur. 

monique

Als administratief medewerkster werk ik al 12 jaar in dit bedrijf. Vaak krijgt u mij aan de telefoon. Na 14 jaar in het bankwezen ben ik hier met veel plezier komen werken.

Binnen Schelfhout voor oog en oor ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Als gediplomeerd opticien werk ik in dit bedrijf. Een geweldig, veelzijdig beroep. Op modisch gebied kan ik u helpen met het kiezen van een montuur en op technisch gebied kan ik u adviseren over de glastypes en uw bril monteren, repareren en afstellen. U kunt bij mij ook terecht voor een oogmeting en ik help u graag als u contactlenzen wilt proberen. In onze aparte contactlensruimte kan ik u in alle rust hierover uitleg geven en met u oefenen.

Pricavyverklaring | Disclaimer | © 2019 Schelfhout Oog & Oor