Schelfhout Collectie

De betere opticien in Terneuzen: kwaliteit, dat ziet u zo!

Bent u op zoek naar een betrouwbare opticien in regio Terneuzen? Dan wilt u er ongetwijfeld zeker van zijn dat het liefde op het eerste gezicht is. Kom kijken naar onze unieke collectie monturen en pas de brillen die u mooi vindt.

Genoeg eyecatchers in onze brillenwinkel

Kom gerust een kijkje nemen in onze gezellige brillenwinkel in Terneuzen. Dankzij onze brede collectie is er en ruime keuze om uw favoriete montuur te vinden.

Maak een afspraak en wij nemen graag de tijd voor u.

Esther Zegers
Coerts DS - Opticien Terneuzen

Persoonlijk advies van onze kwaliteitsopticiens

Of u nu op zoek bent naar een designbril, computerbril, multifocale bril of zonnebril: onze opticiens geven u graag persoonlijk advies. Dankzij onze expertise weten we met welke bril u het meest straalt.

Bent u op zoek naar een bijzonder montuur? Dan nemen onze ervaren
opticiens u mee in de wondere wereld van de verschillende mogelijkheden in vorm en materiaal. Laat u bijvoorbeeld verrassen door onze Coert’S DS: hét ultieme brilmontuur: revolutionair in vormgeving en draagcomfort.

Bent u op zoek naar de beste brillenglazen? Dan heeft u wellicht de Zeiss glazen van Carl Zeiss op het oog, onze glasleverancier van hoogstaande kwaliteit met en ultiem kijkcomfort.

Ruime keuze aan contactlenzen

Wie niet houdt van een bril, kiest uiteraard voor contactlenzen. Ook hierbij willen we onze klanten graag een assortiment aanbieden waarvan ze staan te kijken. Zo heeft u keuze uit daglenzen, maandlenzen en/of multifocale lenzen. Voelen uw lenzen niet langer comfortabel aan? Dan geeft ons enthousiast team graag advies bij de overstap naar andere lenzen of -vloeistof. We hebben ook probate middelen tegen droge ogen.

Contactlenzen Terneuzen
Coert Schelfhout

Een gedegen oogmeting

Merkt u dat u zichtproblemen krijgt bij het lezen van uw favoriete boek of tijdens een lange autorit? Dan is het tijd voor een nieuwe oogmeting of oogtest. Ook daar nemen we graag de tijd voor.

Ook voor een oogdrukmeting kunt u bij ons terecht. We zorgen ervoor dat de meting zo comfortabel mogelijk verloopt.

Comfort en veiligheid in beeld

Ook op het werk wilt u ongetwijfeld het maximum uit uw zicht halen. Of u nu een kantoorbaan heeft waarbij u uren achter het beeldscherm zit, schepen op de haven lost of in een fabriek werkt.

Daarom kunt u bij ons ook terecht voor advies rond uw beeldschermbril of veiligheidsbril. Zo zorgen we ervoor dat u uw ogen zo min mogelijk vermoeit of in gevaar brengt.

Beeldschermbril Terneuzen

Wilt u ook een heldere kijk op maatwerk en knowhow?

Kom gerust eens langs. Er is een ruime parkeerplaats en zelfs een gehandicaptenparkeerplaats. Heeft u wat meer tijd nodig? Aarzel niet om contact op te nemen en een afspraak te maken.

Wij kijken alvast uit naar uw komst!

Schelfhout voor oog en oor Terneuzen

Contact

Axelsestraat 43
4537 AB Terneuzen

0115 – 617886
schelfhout@oogenoor.eu